T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
İSTANBUL / KÜÇÜKÇEKMECE - Zehra Mustafa Dalgıç Dış Ticaret Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Nis

Okulumuzda “Ben Okuyorum İstanbul Okuyor Projesi kapsamında;

Katlarımıza kütüphanenin yerini gösteren tabelalar yapıldı

Proje için gönderilen kitaplardan ayrı bir bölüm oluşturuldu ve kitaplar düzenlendi

Kütüphane kapısına farkındalık yaratacak bir tasarım yapıldı

Pano çalışması yapıldı

Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Nis

GençPsider (Genç Psikologlar Dayanışma Platformu) tarafından öğrencilerimize "Sınav kaygısı, dikkat eksikliği ve hiperaktivite bozukluğu" konulu seminer verildi

Mrt

Milli Eğitim Bakanlığının düzenlediği Sıfır Atık Yarışması “ Atıktan Sanata İleri Dönüşüm Katagorisi” kapsamında okulumuz 12/AV öğrencilerinden Damla Nur ÖZTÜRK Muhasebe Finansman öğretmeni Ayşegül SİNOPLU danışmanlığında yarışmaya katılmış okulumuzu “ Temiz Yeryüzü Mavi Gökyüzü” adlı ürünüyle temsil etmiştir.

Mrt

10 Av , 11 Av ve 12 G sınıflarının hazırladığı tiyatro gösterisi ve slayt sunumu ile öğrencilere  ülkemizin be diğer dünya ülkelerinin giderek büyüyen temiz su sorununa dikkat çekmek, içilebilir su kaynaklarının korunması ve çoğaltılması konusunda somut adımlar atılmasının sağlanmasında farkınladık oluşturmak amacıyla nir tiyatro gösterisi bir de slayt ile sunum yapılmıştır

Mrt

Bilim ve Teknoloji haftası etkinliği kapsamında okulumzda 11-D bilişim sınıfı öğrencileri koordinatörlüğünde etkinlikler yapıldı.

Mrt

İstiklal Marşı’nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma programımızı gerçekleştirdik. Programın hazırlanmasında emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Okul öğrenci meclisimiz tarafından geliştirilen Dumansız Yaşam Projesi kapsamında okulumuz Biyoloji Öğretmeni Güllü ALCAN tarafından öğrencilerimize seminer verildi.

Mrt

İstanbul Öğrenci Meclisleri Projesi kapsamında Yeşilay Haftası sebebiyle okulumuz öğrenci ve öğretmenlerine Bağımlılık ve Türleri konulu bilgilendirme semineri okulumuz Biyoloji öğretmenleri tarafından gerçekleştirildi.

Şbt

Küçükçekmece ortaokul rehber öğretmenlerimize Zehra Mustafa dalgıç dış ticaret MTAL nin Okul alan tanıtımları yapıldı.

Şbt

Okulumuzun 12-AV ve 12-F sınıfları Okul Müdür Yardımcımız Şadi ARAZ, Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Sercan GÜLER ve Rehber Öğretmenimiz Tahir Başar eşliğinde Arel Üniversitesinin tanıtım etkinliğine katıldılar.

Şbt

Teknoloji ve Tütün Bağımlılığı kapsamında Yeşilay Gönüllüleri tarafından öğrenci ve öğretmenlerimize bilgilendirme yapıldı.

Şbt

Organ Bağışı Haftası Kapsamında Şube Müdürü Erol Demir ' in teşrifleriyle konunun uzmanları tarafından okul müdürü,idari personel,öğretmen ve öğrencilerimize bilgilendirme seminer düzenlendi.

Ock

Enerji Verimliliği Haftası kapsamında enerji verimliliği kültürünün yaygınlaşması amacıyla okulumuz konferans salonunda Biyoloji öğretmenlerimiz Sevda Özbek ve Güllü Alcan tarafından öğrencilere video ve görsel sunum yapılmıştır.

Ock